Lidl România, primul retailer, care reduce programul magazinelor, din cauza costurilor mari cu energia

Lidl România, unul din principalii retaileri prezenți pe piața românească, reduce, începând cu data de 26 septembrie, programul de funcționare al magazinelor. Este primul comerciant de top care anunță o asemenea măsură în contextul majorării prețurilor la energie, dar și pe fondul cererii venite din partea autorităților de a se reduce consumul.

Astfel, în cursul săptămânii, toate magazinele vor avea program în intervalul 07:30 – 21:00 (închiderea se va face cu o oră mai devreme față de acum), iar duminica între 08:00 și 19:00 (acum, se închide la 21.00).

Excepție de la regulă reprezintă magazinul Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00, se arată într-un comunicat al companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...