Lidl România, primul retailer, care reduce programul magazinelor, din cauza costurilor mari cu energia

Lidl România, unul din principalii retaileri prezenți pe piața românească, reduce, începând cu data de 26 septembrie, programul de funcționare al magazinelor. Este primul comerciant de top care anunță o asemenea măsură în contextul majorării prețurilor la energie, dar și pe fondul cererii venite din partea autorităților de a se reduce consumul.

Astfel, în cursul săptămânii, toate magazinele vor avea program în intervalul 07:30 – 21:00 (închiderea se va face cu o oră mai devreme față de acum), iar duminica între 08:00 și 19:00 (acum, se închide la 21.00).

Excepție de la regulă reprezintă magazinul Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00, se arată într-un comunicat al companiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...