Liebrecht & wooD începe vânzările în proiectul rezidențial Liziera de Lac de pe malul lacului Tătaru

Publicat: 01 apr. 2021, 06:00, de Răzvan Zamfir, în Imobiliare , ? cititori
Liebrecht & wooD începe vânzările în proiectul rezidențial Liziera de Lac de pe malul lacului Tătaru

Liebrecht & wooD, proprietarul Fashion House Militari și Pallady, va începe vânzările pentru proiectul rezidențial Liziera de Lac din zona de sud-est a Bucureștiului. Proiectul rezidențial are 7 tipuri de case, care vor avea prețuri începând de la 106.400 de euro fără TVA.

„Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul și materiale de construcții de ultimă generație. Cu 52% din complex rezervat zonelor verzi, cu obiective de conservare a pădurii prin amenajarea unui parc natural, precum și conservarea lacului Tătaru, planificăm dezvoltarea unei comunități pe termen lung. Întregul proiect este gândit la cel mai fin nivel de detaliu, pentru a putea oferi viitorilor rezidenți un nou standard de locuire care conectează natura cu orașul și facilitățile de ultimă generație.  Toate casele au fost proiectate pentru a optimiza spațiul și aportul de lumină naturală. Distribuția spațiilor verzi are rolul de a crea zone naturale, mici oaze de vegetație, tocmai pentru a oferi intimitate. Tot proiectul este concentrat în jurul confortului și al unui stil de viață echilibrat în armonie cu natura,” a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD România.

Situat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru complexul rezidențial va dispune un community hub cu restaurant, cafenea, magazin și farmacie cu servicii medicale de bază. Community hub-ul va oferi rezidenților și un spațiu de co-working și întâlniri.

Consultantul imobiliar SVN România este agentul exclusiv care se ocupă de vânzarea proiectului.