Liebrecht & wooD începe vânzările în proiectul rezidențial Liziera de Lac de pe malul lacului Tătaru

Liebrecht & wooD, proprietarul Fashion House Militari și Pallady, va începe vânzările pentru proiectul rezidențial Liziera de Lac din zona de sud-est a Bucureștiului. Proiectul rezidențial are 7 tipuri de case, care vor avea prețuri începând de la 106.400 de euro fără TVA.

„Liziera de Lac este un proiect cu o dezvoltare sustenabilă ce se bazează pe soluții prietenoase cu mediul și materiale de construcții de ultimă generație. Cu 52% din complex rezervat zonelor verzi, cu obiective de conservare a pădurii prin amenajarea unui parc natural, precum și conservarea lacului Tătaru, planificăm dezvoltarea unei comunități pe termen lung. Întregul proiect este gândit la cel mai fin nivel de detaliu, pentru a putea oferi viitorilor rezidenți un nou standard de locuire care conectează natura cu orașul și facilitățile de ultimă generație.  Toate casele au fost proiectate pentru a optimiza spațiul și aportul de lumină naturală. Distribuția spațiilor verzi are rolul de a crea zone naturale, mici oaze de vegetație, tocmai pentru a oferi intimitate. Tot proiectul este concentrat în jurul confortului și al unui stil de viață echilibrat în armonie cu natura,” a declarat Sorin Ioan Blaga, CEO Liebrecht & wooD România.

Situat în sud-estul Bucureștiului, pe malul lacului Tătaru complexul rezidențial va dispune un community hub cu restaurant, cafenea, magazin și farmacie cu servicii medicale de bază. Community hub-ul va oferi rezidenților și un spațiu de co-working și întâlniri.

Consultantul imobiliar SVN România este agentul exclusiv care se ocupă de vânzarea proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...