Liga 1: Dinamo – FC Botoșani 1-2. Alb-roșii au bifat a șasea înfrângere consecutivă (Video)

Publicat: 19 sept. 2021, 21:34, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Liga 1: Dinamo - FC Botoșani 1-2. Alb-roșii au bifat a șasea înfrângere consecutivă (Video)

Dinamo a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-2, de FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

Gruparea moldavă a deschis scorul în minutul 13. Mihai Roman a centrat, iar Ongenda a înscris.

După patru minute FC Botoșani a primit penalty, după un fault comis de Moldoveanu asupra lui Kage. Același Kage a transformat de la „punctul cu var”.

Meciul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna de la stadionul din Ștedan cel Mare s-a stins brusc. Partida s-a reluat după 13 minute. Înainte de pauză, Torje i-a pasat lui Ahmed Bani, iar acesta a trimis pe lângă poartă, deși se afla singur cu portarul advers.

Cu șase minute înainte de final, Dinamo a primit penalty un duel dintre Ivanovski și Dawa. Torje a transformat lovitura de pedeapsă, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-2. Dinamo a ajuns la a șasea înfrângere consecutivă.

Dinamo a coborât o poziție în clasamentul Ligii I. Alb-roșii ocupă locul 15, cu șase puncte, în timp ce FC Botoșani e pe poziția secundă, cu 20 de puncte.

Au evoluat echipele

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu (Ţîră ’75), Ivanovski, Bani. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Florescu ’52), Edjouma, Ongenda (Fili ’81) – Santos (Tchakonte ’41), Roman (Sila ’81), Kage. Antrenor: Marius Croitoru.