Lily Collins, actrița din Emily in Paris, a avut probleme grave cu anorexia

Îndrăgita actriță Lily Collins, interpreta personajului Emily Cooper din serialul realizat de Netflix, Emily in Paris, a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme grave legate de anorexie.

Chiar dacă în celebrul serial Emily in Paris, Lily Collins, interpreta lui Emily, strălucește de-a dreptul și este extrem de vesel, actrița ascuinde un trecut nu foarte vesel. Lily Collins a scris o carte, Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me (Fără filtre: Fără rușine, Fără fregrete), în care povestește că a avut o etapă a vieții sale, în adolescență, cînd s-a confruntat cu grave probleme legate de anorexie.

Din fericire, astăzi boala este o amintire. Actrița a reușit să se trateze. Ulterior a devenit o activistă împotriva anorexiei. Actița din Emily in Paris s-a alăturat cauzei răspândirii realității dure a anorexiei în filme și în emisiuni de televiziune.

Ce este anorexia

Anorexia se definește ca scăderea voluntară a aportului alimentar sau chiar încetarea alimentării. Anorexia este o tulburare de alimentaţie cu implicaţii fizice şi emoţionale a persoanelor ce se tem, într-un mod patologic, de kilogramele în plus şi, drept urmare, se înfometează. Astfel, din dorinţa de a nu se îngrăşa persoanele anorexice devin obsedate de imaginea corpului lor.

Tulburările anorexice sau tulburările de alimentație sunt de fapt boli psihologice, consumul de alimente, exercițiul fizic și greutatea corpului sau forma acestuia devenind o obsesie nesănătoasă pentru persoanelor afectate. Tulburările de alimentație pot lua multe forme diferite și afectează viața de zi cu zi a femeilor și bărbaților. Cele mai cunoscute tipuri sunt: anorexia nervoasă, Bulimia nervosă și hiperfagia.

Emily in Paris este fiica lui Phil Collins

Lily Collins este fiica renumitului cântăreț Phil Collins, care are patru copii. Este singurul copil din a doua căsătorie a lui Phil Collins cu Jill Tavelman. Părinții lui Lily au divorțat când avea cinci ani. În cartea sa, Lily i-a dedicat și lui Phil Collins câteva pasaje. „Vă iert că nu ai fost mereu acolo când am avut nevoie de tine și că nu ai fost tatăl la care mă așteptam. Te iert pentru greșelile pe care le-ai făcut. Și, deși se pare că este prea târziu, nu este. Există încă mult timp să merg mai departe ”, i-a dedicat aceste cuvinte lui Phil.

A apărut sezonul doi din Emily in Paris

Emily in Paris a fost, în 2020, cel mai vizionat serial de comedie realizat de Netflix. Povestea filmului este despre aventurile unei tinere drăguțe, americancă, Emily, care se mută cu serviciul pentru un an, din Chicago la Paris. În iarna aceasta a fost lansat cel de-al doilea sezon al filmului. De asemenea, în România, Emily in Paris, sezonul doi, se poate difuza pe platforma Netflix, de săptămâna trecută.

Serialul a fost nominalizat, la Festivalul Globul de Aur, la categoria Cel mai bun serial – comedie/ musical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...