Limbaj de mahala al unui primar criticat la deszăpezire: „Gunoaie ale comunității cu refulări tardive” (video)

„Cine nu e cu noi e gunoi” ar putea fi sloganul cu care să candideze pentru al patrulea mandat Adrian Ungureanu, actualul edil al comunei prahovene Brebu. În caz că nu preferă varianta mai lungă „Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot”. Ambele citate provin din puțul gândirii primarului, evidențiat deocamdată doar prin limbajul de mahala.

Ultima ispravă lingvistică a avut loc pe Facebook, pe pagina Primăriei Brebu (foto Observator Prahovean): iritat că există și consăteni nemulțumiți de modul cum a fost făcută deszăpezirea, edilul a început să-i facă în toate felurile, mai puțin cel academic.

„Nu a fost an în care iarna, zăpada să prindă primăria pe picior greșit. Numai nerăbdarea unora și carcoteala altora nejustificată, poate a lăsat zăpada netopită pe dealuri. Sunt răi unii, pentru că toata viața lor numai din răutate și invidie au trăit. Sunt cârcotași, pentru că nu au făcut nimic la viața lor, profesional, familial, s-au târat precum reptila, profitând de naivitatea și înțelegerea semenilor. Și acum au refulări, dar sunt tardive, oamenii adevărați nu le mai iau în considerare și-i trateaza exact cum merită, ca pe niște gunoaie ale comunității”, le-a transmis consătenilor Adrian Ungureanu.

Față de ultima ieșire de mahala se poate observa totuși o ușoară ameliorare: nu mai folosește injuriile, doar invectivele.

„Să-mi sugă p*** babele de la biserică”

Ungureanu a fost ultima dată în atenția presei tot pentru limbajul extrem de colorat și deloc adecvat funcției.

Într-o înregistrare publicată de Evenimentul Zilei, râde de preotul comunei și de enoriașele care participă la slujbele religioase.

„Să-mi sugă p*** babele de la biserică, în frunte cu popa cu tot (…). Acolo e o mahala şi nişte idioate”, este opinia edilului.

Într-o altă conversație care a ajuns în spațiul public, același Adrian Ungureanu, explică unor colaboratori care este obiectivul său în următorul mandat de primar: „să ne plimbăm și să ne recreem”

 „De ce să nu stăm şi noi patru ani să b**** p***, să ne plimbăm, să ne recreem? Mai e ceva de făcut? Nu mai e nimica de făcut”, susține edilul din Brebu.

„Școala va primi numai m***”

În cazul școlii din localitate, promite că va oferi doar „m***”, dat fiind că își dorește să scape de directorul unității de învățământ.

„Ascultaţi-mă ce vă zic. Atâta timp cât ăsta e director la şcoală, şcoala nu va primi nimic, numai m***. Poate să urle şi să mă zbiere şi să mă pupe-n c**”, spune primarul.

La fel își tratează și potențialii aliați politici, din PMP, despre care spune că au venit la el ca să le dea oameni care să candideze în consiliul local.

„Mă pufnește râsul, cum a venit și Pițigoi ieri (n.r. Ioan Adrian Pițigoi, viceprimar al municipiului Campina și prim-vicepreședinte al PMP Prahova), să-i dau un om la partid la el, ca să câștige și el un consilier, și pe urmă omul ăla va fi cu mine. Eu i-am zis: „Măi, p…, dacă nu ies cu toți consilierii? Prima lună, n-oi iesi. Dar luna a doua, îi iau pe fiecare pe rând și ți-i f… Imposibil sa n-aibă vreunul un WC în curte fără autorizație”.

Adrian Ungureanu a intrat în atenţia presei încă din anul 2017, când a plecat împreună cu mai mulţi consilieri, într-o excursie de zece zile în Las Vegas, Miami şi Florida pe banii primăriei. Pentru această „vizită de studiu” a fost alocată suma de 45.000 de lei de la bugetul local. Adrian Ungureanu este la al treilea mandat de primar, după ce înainte a fost timp de patru ani viceprimar al comunei Brebu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...