Liviu Dragnea, despre noul său partid: Sper ca românii să nu voteze în funcție de mărime

Liviu Dragnea a oferit noi detalii despre noul său partid, Mișcarea România Suverană, formațiune care condusă de Carmen Dan. Liderul politic susține că partidul e mic pentru că e nou și îi îndeamnă pe români să nu voteze în funcție de mărimea partidului.

„Partidul pe care eu îl susțin din tot sufletul meu și cu toată ființă mea e partidul condus de doamna Carmen Dan, născut de foarte curând și care se numește MRS, Mișcarea România Suverană.

A început să se organizeze foarte bine în județe, oamenii vin către acest partid pentru că încet, încet au auzit. E un partid în care am foarte mare încredere, i-am pus mare parte din programul de guvernare la dispoziție. Va fi un program de guvernare care poate scoate România din criză, e nevoie de foarte mult curaj și naționalism, e prima dată când folosesc cuvântul asta.

Partidul este mic pentru că e nou. Sper că românii să nu voteze în funcție de mărime. Într-adevăr, noul PSD e un partid mare, noul PNL e un partid măricel, AUR – un partid măricel, USR și așa mai departe. Eu sper că românii să voteze cu cei care le pot determina încredere și care-i pot convinge, arătându-le cum le pot face viață mai bună”, a spus Dragnea pentru Realitatea.

Întrebată dacă partidul va fi condus de Liviu Dragnea, Carmen Dan a răspuns:

„În opinia noastră, acest partid nu e nici partidul meu nici al domnului Liviu Dragnea, e partidul românilor patrioți. E un partid deschis, ceea ce s-a întâmplat până acum îmi demonstrează faptul că merită această luptă, sunt foarte mulți oameni care văd în acest partid nu doar vorbe goale ci și un program de guvernare”, a declarat Carmen Dan.

Declarațiile au fost făcute la scurt timp după ce Liviu Dragnea a rămas fără partid. Curtea de Apel București a respins marți, 25 aprilie, cererea de înregistrare a Partidului România Suverană.

Citește mai mult: Curtea de Apel București respinge cererea de înregistrare a partidului lui Liviu Dragnea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...