Liviu Dragnea e liber: A fost o perioadă de chin și suferință, abuzuri și umilință

Publicat: 15 iul. 2021, 16:31, de Mădălina Bălăceanu, în News , ? cititori
Liviu Dragnea e liber: A fost o perioadă de chin și suferință, abuzuri și umilință

După doi ani și două luni petrecuți în Penitenciarul Rahova, astăzi, Liviu Dragnea a părăsit închisoarea. La ieșire, fostul șef al PSD a vorbit despre perioada petrecută în penitenciar, dar și despre formațiunea pe care a condus-o înainte de a fi condamnat.

Liviu Dragnea spune că perioada pe care a petrecut-o în închisoare a fost una plină de chin și suferință, abuzuri și umilință.

„A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost și aici, abuzuri și umilință, și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură, dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul lider social-democrat a vorbit și despre formațiunea pe care a condus-o și a spus că PSD-ul a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași.

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni la instanță, când se va judeca eliberarea, să îmi recunosc vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic. Din păcate, nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași”, a adăugat fostul șef PSD.