Liviu Dragnea e liber: A fost o perioadă de chin și suferință, abuzuri și umilință

După doi ani și două luni petrecuți în Penitenciarul Rahova, astăzi, Liviu Dragnea a părăsit închisoarea. La ieșire, fostul șef al PSD a vorbit despre perioada petrecută în penitenciar, dar și despre formațiunea pe care a condus-o înainte de a fi condamnat.

Liviu Dragnea spune că perioada pe care a petrecut-o în închisoare a fost una plină de chin și suferință, abuzuri și umilință.

„A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost și aici, abuzuri și umilință, și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură, dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a declarat Liviu Dragnea.

Fostul lider social-democrat a vorbit și despre formațiunea pe care a condus-o și a spus că PSD-ul a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași.

„Eu mă consider deținut politic pentru că am intrat nevinovat, mi s-a cerut insistent în ultimele luni la instanță, când se va judeca eliberarea, să îmi recunosc vinovăția, ceea ce n-am acceptat, pentru că se dorea să se valideze acest dosar politic. Din păcate, nu există opoziție. PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași”, a adăugat fostul șef PSD.

1 COMENTARIU

  1. Arata naspa rau Liviu Dragnea ! E slabiti rau, e numai piele si os… saracul de el, este chiar si ne-fff-tut, pai se poate una ca asta?. Demoralizat psihic, priviți ce palid, ce culoare, ce bolnav este derbedeul acesta! Suferință grea nu gluma.
    Ticalosul sufera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...