Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu susține că Ambasada Americană îl susține pentru a prelua șefia SRI-ului

Liviu Dragnea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că Sorin Grindeanu este susținut de ambasada Americană, care i-a promis că o să-l susțină pentru a prelua funcția de director al SRI-ului.

„În primul rând, asta spune el peste tot. (n.r. că e susținut de Ambasada SUA) El spune că ambasada Americană i-a promis să-l susțină să fie noul director al SRI-ului. Domnul Ciolacu susține chestia asta. Eu spun ce spune dumnealui. Mie îmi spun oameni din partid, că am condus și eu partidul ăla foarte mult. Ambasada pune oameni în funcția aia de când a intrat România în NATO. SRI-ul nu e partener, e subordonat CIA-ului. 

CIA-ul, în statele pe care le consideră subordonate, ele pun acolo, la sugestia lor, cu acordul lor se pune șeful serviciului secret intern și nu numai, așa se joacă jocul asta în România.

Domnul Ciolacu nu își dorește că domnul Grindeanu să rămână la Transporturi, doar pozează în chestia asta”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit și despre noul partid din care face parte, condus de fostul ministru MAI, Carmen Dan.

„Partidul pe care eu îl susțin din tot sufletul meu și cu toată ființă mea e partidul condus de doamna Carmen Dan, născut de foarte curând și care se numește MRS, Mișcarea România Suverană.

A început să se organizeze foarte bine în județe, oamenii vin către acest partid pentru că încet, încet au auzit. E un partid în care am foarte mare încredere, i-am pus mare parte din programul de guvernare la dispoziție. Va fi un program de guvernare care poate scoate România din criză, e nevoie de foarte mult curaj și naționalism, e prima dată când folosesc cuvântul asta.

Partidul este mic pentru că e nou. Sper că românii să nu voteze în funcție de mărime. Într-adevăr, noul PSD e un partid mare, noul PNL e un partid măricel, AUR – un partid măricel, USR și așa mai departe. Eu sper că românii să voteze cu cei care le pot determina încredere și care-i pot convinge, arătându-le cum le pot face viață mai bună”, a spus Dragnea pentru Realitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...