Liviu Dragnea vrea să facă Sărbătorile Pascale acasă. Fostul lider al PSD cere să fie eliberat condiţionat

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, vrea să facă Paștele acasă. El a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiționat din închisoare, unde are de executat o pedeapsă de trei ani și șase luni.

Conform portalului instanței, Liviu Dragnea a depus cerere de eliberare condiționată pe data de 12 aprilie, iar instanța a stabilit termen pentru soliționare data de 27 aprilie.

Pe data de 27 mai 2019, fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

În 2020, conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Liviu Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole