Stațiunea din România unde o casă costă 10.000 lei

Chiar dacă este situată într-o zonă de deal superbă, plină de verdeață și de păduri, iar în preajmă sunt foarte multe izvoare tămăduitoare, în această localitate din România, casele se vând chiar și cu 10.000 de lei.

Localitatea unde casele și terenurile se vând la prețuri de două telefoane sau unul mai scump, are chiar rangul de stațiune și se numește Săcelu și se afă în județul Gorj. Săcelu are în prezent, 1.305 de locuitori, potrivit ultimului recensământ.

Deși este o zonă înconjurată de natură, lipsa locurilor de muncă i-a determinat pe mulți locuitori să se mute în oraș sau să plece în străinătate. În zonă sunt multe atracții, precum lacuri cu nămol și cu ape tămăduitoare care atrag, lunar, mulți turiști.

Au mai rămas doar bătrânii în sat

Locuitorii care au rămas sunt în vârstă, iar cei care au plecat intenționează să vândă casele care au rămas goale.

Astfel, pentru a fi vândute cât mai repede, prețurile terenurilor și caselor sunt foarte mici și pornesc de la 10.000 de lei, informează Observatornews.

Zona unde se află localitatea Săcelu este cunoscută pentru izvoarele și apele care ajută la tratarea unor afecțiuni severe.

Citește și Ce sumă trebuie să achiți lunar pentru un credit de 250.000 de lei

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...