Locul cel bun – serial în 4 sezoane cu scenariu inedit, ce merită urmărit online

Îndepărtarea restricțiilor de circulație legate de criza din domeniul sănătății publice din anii trecuți determină foarte mulți oameni să înceapă din nou să petreacă mai mult timp offline, să caute divertismentul din afara locuinței și să călătorească mai des. Totuși, inflația ridicată și temerile cu privire la o nouă criză economică determină multe persoane să cheltuiască în mod chibzuit și să aleagă mai degrabă distracțiile ieftine, accesibile inclusiv de acasă, după cum arată multe cercetări și date publicate în spațiul public, la nivel internațional.

Platformele de filme și seriale continuă să aibă audiențe ridicate. Concurența a crescut după intrarea în joc a celor de la Disney+ și după lansarea HBO Max, pe o piață dominată până acum în mod categoric de brandul de video streaming Netflix.

Alături de acest tip de divertisment reprezentat de filme și seriale, populare rămân și website-urile și aplicațiile de jocuri online, inclusiv gambling. Foarte cunoscutele păcănele, jocurile ca la aparate din mediul offline, sunt în prezent disponibile pe internet nu doar pe platforme de online casino cu bani reali, ci și în variantele de sloturi gratuite. Așadar, astfel de distracții pot avea costuri mici sau chiar zero daca vei tine cont de ofertele cu rotiri gratuite si bonusuri fara depunere.

Pentru pasionații de seriale, iată o recomandare potrivită pentru momentele din vara 2022 în care se dorește urmărirea unei producții de comedie cu un scenariu foarte diferit de orice alt serial: Locul cel bun (în engleză The Good Place), o serie de televiziune fantezistă americană creată de Michael Schur. Au fost realizate 4 sezoane, toate fiind disponibile subtitrate în limba română pe Netflix.

Serialul Locul de bun tratează în mod comic și ironic chestiunea vieții de apoi, însă dincolo de toate scenele pline de umor, există multe probleme profunde, complexe, abordate de-a lungul episoadelor. Se vorbește despre alegerile din viață, despre ce înseamnă cu adevărat să faci bine fără să aștepți nimic în schimb în beneficiul tău, despre destine, despre etică.

Personajul principal este Eleanor Shellstrop (interpretată de actrița Kristen Bell), care se trezește în viața de după moarte și află că a ajuns în Locul cel bun, asemănător raiului. Aceasta realizează că nu a avut deloc o viață ce merită răsplătită, că a făcut o mulțime de fapte rele, considerând că a ajuns în acel loc dintr-o greșeală. Încearcă totuși să devină o persoană mai bună și mai etică, ajutată de Chidi Anagonye (interpretat de William Jackson Harper). Nimic nu este însă ceea ce pare a fi, acest loc bun ajunge să fie o iluzie. Serialul are foarte multe răsturnări de situații, este departe de a fi previzbil de-a lungul celor 4 sezoane.

În rolurile principale se regăsesc și Jameela Jamil (Tahani Al-Jamil), Manny Jacinto (Jason Mendoza), Ted Danson(Michael) și D’Arcy Carden (Janet). Cel din urmă personaj, Janet, este de fapt o ființă artificială care cunoaște toate informațiile din univers și care poate produce orice element din nimic. Ea acționează în sprijinul persoanelor din Locul cel bun, dar ajunge să devină tot mai umană pe parcursul serialului. Practic, învață să fie om pe baza exeriențelor personale, cu bine și cu mai puțin bine.

Serialul Locul cel bun a fost foarte bine primit de public, dar și de critici. A fost nominalizat la multe categorii la Premiile Emmy, deși nu a reușit să cucerească premii de acest tip.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole