Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat. Dezvăluirile tatălui cântăreței: „Relațiile dintre ei sunt…”

Este oficială informația că Loredana Groza a divorțat de soțul ei, Andrei Boncea. Vestea a fost confirmată de tatăl cântăreței, după multă liniște în jurul acestui subiect. Zvonuri privind divorțul Loredanei există de mai mult timp, însă niciodată nu a vrut să vorbească despre asta.

Loredana renunțat la verighetă în urmă cu ceva ani, iar atunci au apărut zvonuri că ar fi divorțat de Andrei Boncea, căsătoria lor având loc în 1998. Cei doi nu s-au mai afișat împreună de mult timp și au existat zvonuri legate de divorț în ultimii ani.

Vasile Groza a făcut lumină în acest caz și a confirmat că Loredana a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie și a vorbit despre relațiile din prezent dintre fiica ei și Andrei Boncea.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus tatăl Loredanei Groza pentru cancan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...