Lorzii drogurilor din Europa înarmează copii! Poliția trage un semnal de alarmă

Publicat: 11 mart. 2024, 06:30, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Lorzii drogurilor din Europa înarmează copii! Poliția trage un semnal de alarmă
Lorzii drogurilor din Europa inarmeaza copii

Traficul de droguri a scăpat de sub control în Europa, iar oamenii legii trag un puternic semnal de alarmă! Lorzii drogurilor implică din ce în ce mai mult copiii!

Lorzii drogurilor din Europa înarmează copii! Așa se ajunge ca puști de 12-13 ani să ajungă să fie folosiți drept traficanți de droguri sau chiar să fie înarmați cu mitraliere Kalașnikov pentru a-și apăra cartelul.

Lorzii drogurilor din Europa înarmează copii chiar și cu mitraliere Kalașnikov

Poliția trage un puternic semnal de alarmă și spune că drogurile au invadat Europa. Traficanții nu se dau în lături de la a comanda asasinate și au fost descoperite containere în pădurile de pe continent folosite drept adevărate camere de tortură.

Ooficialii europeni avertizează că în Europa sunt aduse cantități record de droguri, într-o afacere în valoare de zeci de miliarde de euro, iar lupta între bandele rivale au devenit din ce în ce mai sângeroase.

Dezvăluirile sumbre au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă la care au participat reprezentanți Europol și ai Centrului European de Monitorizare a Drogurilor. Aceștia au venit cu un exemplu in orașul francez Marseille, unde traficanții de droguri au ajuns să se folosească din ce în ce mai des de adolescenți.

Aceștia sunt folosiți pentru transportul de droguri sau chiar pentru vânzări de stupefiante. Mai mult, acești copii au fost înarmați cu mitraliere Kalașnikov și ajung să se măcelărească între ei.

Oficialii europeni spun că fără adoptarea unor măsuri eficiente pentru combaterea traficului ilegal de droguri, unele țări europene, precum Olanda, riscă să devină state în care toate instituțiile legitime sunt căpușate de puterea și bogăția comerțului ilegal cu droguri, precum cele din America Latină.

Aceștia au dat exemple precum Bruxelles, Amsterdam sau Lisabona, orașe care au unele dintre cele mai mari rate ale consumului de cocaină pe cap de locuitor din lume, potrivit datelor oficiale.