Louie Anderson, comic și actor premiat cu Emmy, a murit la 68 de ani

Louie Anderson, actor premiat cu Emmy şi găzdă a emisiunilor-concurs, a murit, vineri, în Las Vegas, la vârsta de 68 de ani, după o luptă cu cancerul, a anunţat Variety.

Un actor de stand-up experimentat, cu o carieră de peste patru decenii, Anderson a reuşit în calitate de comediant în 1984, când a interpretat un set din „The Tonight Show Starring Johnny Carson”.

A jucat într-o comedie specială la Showtime în 1987, a avut apariţii TV regulate în emisiuni de noapte şi în filme precum „Ferris Bueller’s Day Off” în 1986 şi „Coming to America” în 1988.

În 1995, Anderson a produs, creat şi a jucat în seialul original de animaţie la Fox „Life With Louie”. 

În ultimii ani, Anderson a fost apreciat pentru interpretarea din serialul de comedie „Baskets”. 

Recent, Anderson şi-a reluat rolul din „Coming to America”, cu continuarea din 2021 „Coming 2 America”, şi a apărut ca invitat în sezonul 3 al serialului original HBO Max „Search Party”. Din 2017, era prezent frecvent la emisiunea-concurs „Funny You Should Ask”.

Anderson are două surori, Lisa şi Shanna Anderson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...