Lovitură pentru Joe Biden, care mai vrea un mandat la Casa Albă! Fiul său riscă 20 de ani de închisoare

Publicat: 13 apr. 2024, 15:07, de Filon Stan, în Internațional , ? cititori
Lovitură pentru Joe Biden, care mai vrea un mandat la Casa Albă! Fiul său riscă 20 de ani de închisoare
Lovitura pentru Joe Biden, care mai vrea un mandat la Casa Alba! Fiul sau risca 20 de ani de inchisoare

Fiul lui Joe Biden, Hunter, are probleme serioase cu legea! Este implicat în două dosare penale, iar instanța tocmai ce s-a pronunțat în defavoarea lui, în dosarul în care este acuzat de posesie ilegală de arme.

Lovitură pentru Joe Biden, care mai vrea un mandat la Casa Albă! Fiul său, Hunter a înregistrat un eșec în instanță, iar acum riscă până la 20 de ani de închisoare. Un judecător federal din Delaware a refuzat vineri să respingă acuzaţiile de posesie ilegală de arme de foc aduse împotriva lui Hunter Biden.

Citește și Președintele Joe Biden, aspru criticat că a sărutat-o pe Giorgia Meloni pe… păr!

Judecătoarea districtuală Maryellen Noreika din Wilmington a respins cererea lui Hunter Biden de respingere a două capete de acuzare pentru că a minţit în legătură cu consumul de stupefiante ilegale atunci când a cumpărat un pistol Colt Cobra în 2018 şi un al treilea cap de acuzare pentru deţinerea ilegală a acestei arme.

Hotărârea deschide calea pentru un proces privind acuzaţiile legate de posesia ilegală a armei, programat provizoriu să înceapă pe 3 iunie la Wilmington. Hunter Biden a pledat deja nevinovat și riscă 20 de ani de închisoare.

Citește și Joe Biden l-a făcut ”dobitoc” pe Benjamin Netanyahu. „Îi face viaţa un iad”

Procurorul special David Weiss a formulat în septembrie anul trecut acuzaţiile referitoare la arme, când Hunter Biden a devenit primul copil al unui preşedinte în exerciţiu care a fost inculpat.

Nici principalul rival al președintelui Joe Biden, Donald Trump, nu stă mai bine. Candidatul republican care încearcă să recâştige preşedinţia SUA la alegerile din data de 5 noiembrie se confruntă la rândul său cu patru acuzaţii penale.