Bode a anunțat câți kilometri de autostradă şi de drum expres pot fi finalizaţi până în 2024

Anul 2024 ar putea fi unul de vis pentru infrastructura de drumuri din România. Cel puțin așa promite ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

România ar putea avea 700 de kilometri noi de autostradă şi 300 de kilometri de drum expres în următorii patru ani a declarat, joi, la conferinţa online RoInvest.

„Avem în derulare proiecte importante şi considerăm că 700 de kilometri de autostradă şi 300 de km de drum expres pot fi finalizaţi”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În ceea ce priveşte autostrăzile, ar trebui să fie gata lotul 1 şi lotul 5 din autostrada Sibiu-Piteşti, autostrada Lugoj-Deva, autostrada Transilvania integral, dar fără tronsonul care cuprinde tunelul Meseş, autostrada A7 Ploieşti-Siret și fără loturile Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret. La acestea se adaugă A0, centura de nord şi sud a Bucureștiului.

„Sunt 700 de kilometri de autostradă aflate unele tronsoane în lucru, altele vor intra în lucru în perioada următoare, dar cert este că pot fi finalizate, conform contractelor, până în 2024″, a adăugat Bode.

În ceea ce priveşte drumurile expres, ar trebui să fie gata Craiova-Piteşti, Brăila-Galaţi, Focşani-Brăila şi Buzău-Brăila.

„Sunt aproximativ 300 de kilometri de drum expres care pot fi finalizaţi în următorii patru ani”, a mai spus oficialul guvernamental. 

1 COMENTARIU

  1. Sa ne mai lase cu aceste promisiuni, vorbe idioate.
    Suntem sătui de de vorbe goale și coloratul hărților.
    Romania a mai avut un prost la guvernare care ii plăcea la fel creioanele colorate și mașina galbena .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...