Lucian Bode a scăpat. Moțiunea simplă a fost respinsă de deputați

Moţiunea simplă depusă de USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului de Interne a fost respinsă miercuri de Camera Deputaţilor, cu 189 de voturi „împotrivă”, 90 de voturi „pentru” şi o abţinere. 

În şedinţa de vot, deputatul USR Radu Miruţă a declarat că ministrul de Interne ar trebui să plece acasă după acuzaţiile de plagiat. 

”Domnule Bode, la cum v-aţi comportat în legătură cu teza dumneavoastră, este clar că nici acum nu înţelegeţi ce presupune noţiunea de doctorat şi nu înţelegeţi pentru că v-aţi înghesuit, domnule Bode, pe uşa din spate în mediul academic, de unde vă simţiţi străin, v-aţi înghesuit pentru că nu vă puteţi manifesta prin altceva. Când un student este prins că copiază la un examen este dat afară, e picat, dar când un ministru este prins că fură intelectual la teza de doctorat rămâne în continuare ministru, pentru că PSD şi PNL au făcut scut în jurul acelei persoane”, a spus reprezentantul USR. 

Citește și: Deputații votează astăzi moțiunea simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

Ministrul de Interne Lucian Bode a declarat luni la dezbaterea moţiunii că nu este surprins de faptul că USR şi Forţa Dreptei au depus din nou moţiune simplă împotriva sa, în condiţiile în care „este evident pentru toată lumea că aveţi idei puţine şi fixe”.

Ministrul PNL i-a catalogat pe aceştia drept nişte „analfabeţi funcţional” care încearcă să îl denigreze şi să îl răstignească „în piaţa publică cu privire la parcursul meu academic şi profesional”. Moţiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne urmează să fie votată miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...