Lucian Bode: PNL nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor

Lucian Bode susține că Partidul Naţional Liberal nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor care nu cred în nimic, ci o platformă a experienţei, care coagulează. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu membrii de partid şi susţinătorii liberali din Gorj.

Tot în cadrul aceleași întâlniri cu membrii de partid şi susţinătorii liberali din Gorj, oficialul a mai precizat că politica în Partidul Naţional Liberal este muncă de echipă, şi nu un „concurs de frumuseţe”.

„Maturitatea politică a Partidului Naţional Liberal înseamnă să respecţi regulile partidului, respectându-i astfel pe ceilalţi din partid. Politica în Partidul Naţional Liberal nu este un concurs de frumuseţe şi de privit în oglindă. Politica în Partidul Naţional Liberal este muncă de echipă, cu solidaritate, cu recunoaşterea meritelor asumate, cu responsabilităţi, dar şi cu votul de blam dat de echipă celor care se poziţionează ostentativ în afara ei. (…) Întărirea Partidului Naţional Liberal nu trebuie să fie doar una organizatorică (…), ci şi o întărire a crezului”, a precizat Lucian Bode.

Secretarul general al PNL a făcut apel la liberalil și i-a sfătuit să nu fie atraşi de „cântecele de sirenă” ale altor partide.

„Aici sunteţi respectaţi şi valorizaţi, nu toleraţi şi supuşi. Partidul Naţional Liberal nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor care nu cred în nimic, ci o platformă a experienţei, care coagulează. Oameni valoroşi, care promovează proiecte strategice. O dovedesc atâtea oraşe, judeţe şi comune conduse de liberali. O dovediţi mulţi dintre dumneavoastră aici, la Gorj. Câtă vreme suntem conştienţi de toate aceste lucruri, câtă vreme ştim cine suntem şi ce valori avem, cântecele de sirene ale unuia sau altuia dintre competitori, chiar şi aliaţi la guvernare, nu trebuie să vă farmece”, a adăugat Lucian Bode.

În acelaşi context, el le-a cerut celor prezenţi să înceteze răfuielile publice şi plata „poliţelor”, pentru că adversarii politici vor specula aceste probleme interne.

2 COMENTARII

  1. O adunatura de oameni fara valoare si fara directie. Chiar tu l-ai pus secretar general adjunct pe nulitatea abominabila Manastire Silviu, santajist ordinar. Ce vechime are Manastire in PNL si cum a ajuns direct pe asa o functie? Exact oaste de stransura, nulitati si plagiatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...