Lucian Bode: Vremea vedetelor politice trebuie să ia sfârșit

Publicat: 07 apr. 2024, 13:59, de Bogdan Radulescu, în News , ? cititori
Lucian Bode: Vremea vedetelor politice trebuie să ia sfârșit

Secretarul general al PNL, Lucian Bode a lansat un atac virulent către PSD-iștii de la Botoșani. El a apreciat că vremea vedetelor politice trebuie să ia sfârșit.

Lucian Bode a fost prezent la Botoșani pentru a-I susține pe liberalii locali. Fostul ministru de interne, a lansat un mesaj politic în care a vorbit despre nevoia liberalilor botoșăneni de a rămâne uniți în acest an electoral. În opinia lui Bode aceasta este  condiția obligatorie pentru ca PNL Botoșani să câștige alegerile.

Bătălia pentru Botoșani trebuie să vă unească, pentru asta este nevoie de maturitate politică, este nevoie ca maturitatea politică să vă caracterizeze pentru a obține ceea ce ne dorim cu toții: succesul la alegerile din 9 iunie. Liberalii au șansa să dovedească că se poate și aici în Botoșani, dar depinde de dvs să fructificați această șansă”, a precizat Lucian Bode.

 Secteraul general PNL i-a atacat dur pe social-democrații botoșăneni, făcând aluzie și la recentele descinderi care au avut loc în administrația județeană și locală. „Astăzi reduta PSD-istă de aici din Botoșani are fisuri serioase și mari probleme de credibilitate. Aveți un culoar foarte bun și vă îndemn să lăsați la o parte orgoliile și să luptați pentru a face din proiectul liberal unul câștigător și aici în județul Botoșani”, a spus el.

Bode a mai adăugat că este rândul Botoșaniului să devină liberal. Fostul ministru de interne a estimat că axa liberală Suceava – Iași trebuie să treacă și prin Botoșani. Bode i-a îndemant pe membri filialei PNL Botoșani să scoată însă un scor politic cât mai bun la toate rundele de alegeri.