Ludovic Orban a aflat rezultatul testului pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban a aflat rezultatul testului pentru coronavirus. Șeful Guvernului a fost testat în această dimineață după ce ar fi luat contact cu o persoană infectată.

Rezultatul testului pentru infecţia cu noul coronavirus este negativ, potrivit Guvernului.

Premierul va rămâne în carantină până joi, dar îşi va exercita atribuţiile fără interacţiune fizică cu alte persoane.

„Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, au anunțat oficialii de la Palatul Victoria.

În timp ce se afla pe un platou de televiziune, premierul Ludovic Orban ar fi intrat în contact cu un invitat care ulterior a fost depistat cu coronavirus.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...