Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD

Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, a declarat Ludovic Orban, fost premier și fost lider PNL.

Întrebat duminică, pe B1 TV, cine conduce linia economică în Guvernul României, Ludovic Orban a răspuns categoric: „PSD. Toată politica guvernamentală este dictată de PSD”.
Ordonanța asta de creștere a fiscalității este o ordonanță care a fost propusă de ministrul Finanțelor, evident, ea ar fi fost o creștere și mai amplă a fiscalității, până la urmă s-a ajuns cât de cât la forma asta de mediu, dar PSD este cel care a pus pe masa Guvernului și Ciucă a acceptat ceea ce a propus PSD.
La ora actuală, partidul care face legea în guvernare este PSD. De altfel, nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Liberalism în guvernarea asta… hai să fim serioși, nu există pic de liberalism în această guvernare!”, a adăugat Ludovic Orban.

Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, a mai spus fostul lider liberal în aceeași emisiune.

„Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Astăzi orice om de dreapta, orice om care este în zona activă economică, în zona care produce plus valoare, nu mai poate să aibă încredere în PNL, pentru că, dacă mai votează cu PNL, e ca și cum ar vota cu PSD”, a punctat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...