Lufthansa: Piloții au ajuns la un acord cu compania, evitându-se o nouă grevă

Compania aeriană germană Lufthansa și sindicatul piloților VC (Vereinigung Cockpit)  au declarat că au ajuns la un acord în privința unei dispute salariale, evitându-se o a doua grevă, care era planificată pentru această săptămână, transmite Reuters.

Acordul vine după ce o recentă grevă la Lufthansa a determinat anularea a sute de zboruri, afectând și mai mult activitatea pe aeroporturi.

Sindicatul piloților Vereinigung Cockpit (VC) a declarat că a convenit asupra unui pachet de bază cuprinzător, care va fi concretizat în următoarele zile.

„Suntem încântați că s-a ajuns la un rezultat la masa negocierilor și că s-ar putea evita alte perturbări pentru clienți, angajați și companii”, a declarat Marcel Groels, responsabil pentru politica de negocieri colective a sindicatului, citat de Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...