Lumină în miez de noapte la ADS Buzău

Publicat: 14 dec. 2022, 07:00, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Lumină în miez de noapte la ADS Buzău

Sediul ADS din județul Buzău stă mai mult închis decât deschis, însă după miezul nopții este lumina aprinsă în instituția publică. Nu este de mirare că directorul George Sava își protejează angajatele care nu prea trec pe la serviciu.

Era puțin trecut de miezul nopții, însă lumina era aprinsă la sediul ADS Buzău. Am decis să verificăm totuși ce se întâmplă, să nu care cumva să-l surprindem pe Georgică cum le reevaluează pe angajate de după miezul nopții.

Am ajuns cu greu la ușa instituției publice, însă am constat că în sediu nu se afla nimeni de foarte mult timp. În ușă se aflau plicuri înfipte, însă înăuntru nu se afla nimeni.

Coafeza ajunsă peste noapte șefă la ADS Buzău

Nu este de mirare cum coafeză pusă peste noapte șefă la ADS Buzău încearcă să-și facă simțită prezenta în complexul de birouri Mara, asta pentru că înainte să lase lumina aprins cu zilele, când trece pe la serviciu deranjează ceilalți vecini de birou.

Sava de la ADS își protejează angajatele care nu trec pe la serviciu 

Sediul ADS din județul Buzău stă mai mult închis decât deschis, iar directorul George Sava își protejează angajatele care nu prea trec pe la serviciu.

În ultimii ani, sediul ADS Buzău a stat închis cu „lacătul” și cu zeci de plicuri înfipte în ușă. De câteva zile, după ce am solicitat Administrației Domeniului Statului detalii despre numele angajaților și salariul pe care îl încasează la ADS Buzău, și-a făcut apariția și angajata de facto, care trece pe la serviciu din două în două zile, sau din trei în trei zile. Și cum săptămâna lucrătoare are doar cinci zile lucrătoare, angajata trece pe la muncă lunea i vinerea sau când mai dorește George Sava să o trimită la muncă.

Scurgere de informații la PSD Buzău

Surse din PSD ne-au declarat sub protecția anonimatului că una din angajatele ADS Buzău este numita Vasile Florența Ionela, care a fost angajată datorită deputatului PSD, Romeo Lungu, și nu ar avea finalizate studiile superioare. Însă gurile rele pot spune multe, poate o avea vreo facultate la fără frecvență și nu știm noi. Bineînțeles că nu știm, ADS a refuzat să ne furnizeze inclusiv experiența și studiile angajatelor de la ADS Buzău.