Lună plină în Leu. 5 februarie 2023. Semnificație spirituală. Ești mândru de locul în care ești?

Lună Plină în Leu. Ea poartă o vibrație centrată pe inimă care ne poate inspira încredere și ne poate ajuta să mergem înainte.

Leul este adesea asociat cu regalitatea, strălucirea și a fi în centrul atenției. Reprezentat de Leu, zodiac are o energie mândră care ne încurajează să ne scuturăm coama și să pășim prin viață cu har și încredere.

Deși există o latură mai profundă și mai semnificativă a energiei Leului, sub această Lună Plină, este important să nu trecem doar la nivel de suprafață peste calitățile acestui semn de foc.

După ce a trecut intensitatea lunilor, cu toții am putea beneficia cu adevărat de a lua o parte din această energie strălucitoare în viața noastră și de a o deține!

Când e Lună plină în leu trebuie să ne punem în centrul atenției

Sub Luna Plină din Februarie 2023, acordă-ți permisiunea de a-ți scutura coama și de a te pune în centrul atenției. Fă ceva care îți place, fă ceva care te face să te simți special și distrează-te!

Este atât de ușor să fim prinși de seriozitatea vieții și de toate responsabilitățile care ne apasă, dar Luna Plină a Leului vrea să ne întoarcem în noi înșine; vrea să strălucim lumina interioară pentru ca întreaga lume să o vadă.

Nu există zile negre sub această Lună Plină. Fă un pas înainte. Recapătă-ți viața. Arată cine ești. Fii mândru de locul în care te afli. Simte-te cum crești în timp ce te ridici mai sus.

Uranus, planeta trezirii și schimbării, este activ sub această Lună Plină, ceea ce poate crea un sentiment de incertitudine sau volatilitate.

Uranus scutură lucrurile pentru a ne trezi la un adevăr mai profund și o înțelepciune mai înaltă. Scutură lucrurile, astfel încât să le poți vedea dintr-un nou punct de vedere și dintr-o nouă perspectivă. După cum se spune, atunci când ne schimbăm felul în care privim lucrurile, lucrurile la care privim se schimbă.

Cu o schimbare de perspectivă, te poți trezi că dorești să schimbi lucrurile în viața ta sau să abordezi lucrurile într-un mod nou. S-ar putea să iei o decizie bruscă sau să decizi în cele din urmă să iei măsuri în legătură cu ceva la care a reflectat.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...