Luna septembrie, mai friguroasă decât de obicei. Care va fi temperatura maximă

Luna septembrie este neașteptat de răcoroasă, comparativ cu temperaturile normale din această perioadă. Cu toate acestea, „ nu înseamnă că nu vor mai fi anumite zile în care temperatura va urca”, a declarat meteorologul de serviciu de la ANM.

În perioada următoare, vremea va fi stabilă, ceea ce înseamnă că nu vor fi anunțate ploi cantitative, însă temperaturile nu vor fi prea ridicate. Astfel, există posibilitatea ca în unele zile, temperatura maximă să înregistreze 26-27 grade Celsius.

Ploile vor fi slabe cantitativ, pe arii restrânse. Din punct de vedere termic, într-adevăr, vom rămâne pe un regim de vreme caracterizat de temperaturi mai coborâte decât cele normale”, a declarat Oana Catrina, meteorolog de serviciu la ANM, potrivit Libertatea.

Valorile normale maxime de temperatură pentru luna septembrie sunt cuprinse între 20 și 27 de grade Celsius la nivel național și 26- 27 de grade Celsius în București.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...