Lux și protecție: Casa de modă Vuitton propune o alternativă la mască

Casa de modă franceză Louis Vuitton propune de la sfârşitul lunii octombrie o alternativă la mască: o vizieră transparentă cu monogramă la preţul de aproape 900  euro.

Viziera este din plastic, montată pe o curea elastică, inclusiv cu mongramă, împodobită cu detalii aurii şi al cărei ecran fotocromatic se întunecă în funcţie de luminozitate. Casa franceză a imaginat masca de protecţie LV Shield pentru cele şi cei ce caută o alternativă de lux la masca sanitară, din farmacie.

Într-un comunicat transmis de Louis Vuitton, casa descrie LV Shield  – care poate fi transformată într-un cozoroc – drept un “un accesoriu care atrage privirea, stilată şi protectoare”, potrivit CNN.

“Accesoriul” de lux va fi vândută din 30 octombrie pe site-ul mărcii și în câteva magazine. Louis Vuitton nu este singura marcă de lux care lansează elemente legate de protecție anti-coronavirus: Burberry a anunțat recent o linie de măști care vor costa 115 dolari, iar Off-White – tot măști, la prețul de 100 dolari. Urmează, conform anunțurilor, Balenciaga și Dolce & Gabbana, cu măști la prețuri similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...