”Mă lupt în fiecare zi pentru viața mea”, mărturisește Shannen Doherty

Îndrăgita actriță Shannen Doherty, suferindă de cancer în stadiul 4, le spune prietenilor, cu ochii în lacrimi, că în fiecare zi se luptă pentru viața ei.

Sunt opt ani de când actrița  Shannen Doherty se luptă cu cancerul. Ca 2,2 milioane de femei din toată lumea, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății pentru anul 2020, interpreta personajului Brenda Walsh este afectată de cancer mamar.

În 2017, actrița transmitea că boala este în remisie, după ce a efectuat o mastectomie. Dar în 2020, ea anunța că boala a recidivat. Și de această dată, diagnosticul era mult mai grav: metastaze cerebrale. În ianuarie 2023, ea a fost operată la cap.

Duminică, 17 septembrie, în cadrul unei reuniuni a foștilor colegi din Beverly Hills, printre care Tori Spelling, Ian Ziering și Jennie Garth, Shannen Doherty le-a povestit cum a fost viața ei din ziua în care a primit acest diagnostic. ”Mă lupt în fiecare zi pentru viața mea”, a declarat ea în lacrimi. ”Sper că mă descurc foarte bine”, mai spune Shannen.

De altfel, în tot acest timp, actrița s-a bucurat de susținerea multor foști parteneneri de scenă, în special Alyssa Milano din seria Charmed sau Brian Austin Green din Beverly Hills. De asemenea, actrița poate să conteze și pe susținerea fanilor, care au ovaționat-o în cadrul reuniunii care a avut loc în Florida.

Poți fi în viață și activ

”Frica m-a copleșit. Mi-a fost teamă de cele mai rele rezultate posibile, eram îngrijorată că-mi părăsesc mama și de efectul pe care l-ar avea asupra ei. Îmi era teamă că voi ieși din operație fără a mai fi eu însămi . Iată cum poate arăta cancerul”, mărturisește Shannen.

Actrița spune că este nevoie să vorbim despre cancer, pentru ca oamenii să știe că poți fi în viață și poți fi activ chiar cu un cancer în stadiul 4.

În Statele Unite, multe celebrități au vorbit despre cancer tocmai pentru a spori gradul de conștientizare cu privire la această boală și a-i încuraja pe americani să se testeze.

Printre aceștia se numără Ben Stiller, diagnosticat cu cancer de prostată, Hugh Jackman, cu cancer de piele, și Fran Dreschger, cu cancer de col uterin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole