Macaulay Culkin, de nerecunoscut. Cum arată acum actorul din „Singur acasă”

În primăvară, Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți pentru prima dată, atunci când actrița a dat naștere unui băiețel pe nume Dakota.

Vestea nașterii i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi, ținând cont că nu au făcut vreun anunț cu privire la sarcina Brendei. 

Numele ales are o semnificație deosebită pentru actorul de 41 de ani, fiind același ca al surorii sale care a murit în 2008, din cauza unui accident de mașină. 

În urmă cu câteva zile, actorul a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba alături de bebeluș, îmbrăcat într-o ținută sport. 

Brenda și Macaulay formează un cuplu din 2017, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției Changeland. 

Într-un interviu acordat pentru Esquire, fosta vedeta Disney a vorbit despre relația cu Macaulay.

Nu poți să stai pe lângă el și să nu fi fericit. Oamenii nu realizează cât este de simpatic, loial, deștept și amuzant”.  

Macaulay Culkin a devenit celebru în întreaga lume după ce a jucat rolul principal în seria „Singur acasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...