Mădălina Ghenea desfigurată (FOTO)

Mădălina Ghenea a vrut să facă ceva singură dar nu i-a ieșit! A vrut o vacanță fără fiica sa Charlotte și a ieșit desfigurată din această vacanță.

Ghenea a stat prea mult la soare! Și și-a ars tenul, fiind nevoită să recurgă la măști care să-i calmeze pielea.

„În mod normal, îmi iau toate vacanțele cu fiica mea… Am decis, în mijlocul unui program încărcat, să îmi iau primele 2 zile libere singură la soare, problema este că mi-a plăcut prea mult și din cauza unei singure ore fără spf, așa mi-am petrecut restul de 48 de ore de pauză… purtați-vă crema de protecție solară, oameni buni!”, a postat Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea desfigurată: #ThisIsNotAHalloweenCostume

„#neverAgainWithoutMyCharlotte și #neverAgainWithoutSunscreen și această postare este pentru că agentul meu @davidescalmani76 mi-a spus că ar trebui să postez mai multe poze din viața reală, nu poate fi mai real decât atât.

#ThisIsNotAHalloweenCostume”, a mai scris ea pe instagram, postând și o fotografie în care este foarte greu de recunoscut.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea – născută în Slatina – este o actriță româncă, care și-a început cariera ca fotomodel. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian.

Bruneta s-a filmat adeseori în sala de sport și a lăsat la vedere toate detaliile despre trupul său. Modelul a reușit să facă furori cu formele sale voluptoase și s-a lăsat pozată de multe ori într-o ipostază în care se poate vedea posteriorul tonifiat, picioarele lungi şi bine lucrate, dar și un corp impecabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...