Mădălina Ghenea desfigurată (FOTO)

Publicat: 05 nov. 2022, 17:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Mădălina Ghenea desfigurată (FOTO)
SURSA FOTO: Cinecitta News

Mădălina Ghenea a vrut să facă ceva singură dar nu i-a ieșit! A vrut o vacanță fără fiica sa Charlotte și a ieșit desfigurată din această vacanță.

Ghenea a stat prea mult la soare! Și și-a ars tenul, fiind nevoită să recurgă la măști care să-i calmeze pielea.

„În mod normal, îmi iau toate vacanțele cu fiica mea… Am decis, în mijlocul unui program încărcat, să îmi iau primele 2 zile libere singură la soare, problema este că mi-a plăcut prea mult și din cauza unei singure ore fără spf, așa mi-am petrecut restul de 48 de ore de pauză… purtați-vă crema de protecție solară, oameni buni!”, a postat Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea desfigurată: #ThisIsNotAHalloweenCostume

„#neverAgainWithoutMyCharlotte și #neverAgainWithoutSunscreen și această postare este pentru că agentul meu @davidescalmani76 mi-a spus că ar trebui să postez mai multe poze din viața reală, nu poate fi mai real decât atât.

#ThisIsNotAHalloweenCostume”, a mai scris ea pe instagram, postând și o fotografie în care este foarte greu de recunoscut.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea – născută în Slatina – este o actriță româncă, care și-a început cariera ca fotomodel. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian.

Bruneta s-a filmat adeseori în sala de sport și a lăsat la vedere toate detaliile despre trupul său. Modelul a reușit să facă furori cu formele sale voluptoase și s-a lăsat pozată de multe ori într-o ipostază în care se poate vedea posteriorul tonifiat, picioarele lungi şi bine lucrate, dar și un corp impecabil.