Mai urmăresc românii războiul din Ucraina la televizor? Graficele care spun totul

Șase din zece români sunt încă interesați de evenimentele din țara vecină și le urmăresc. Procentul este în scădere față de perioada de început a războiului: cu aproape 20% față de luna martie și cu 12% față de luna februarie, potrivit unui sondaj realizat de IRES.

Studiu a implicat 1.155 indivizi de 18 ani și peste, tipul eșantionului fiind simplu, aleatoriu, reprezentativ pentru populația adultă, neinstituționalizată din România. Eroare maximă tolerată a studiului: de ± 2,9%. Perioada realizării anchetei: 17 – 23 august 2022.

Sondajul face parte din programul de cercetări interne al IRES și este autofinanțat. Datele au fost culese prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing)

Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES
Sursa foto: IRES

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...