Mama Melaniei Trump, Amalija Knavs, a murit la 78 de ani 

Publicat: 10 ian. 2024, 09:15, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
Mama Melaniei Trump, Amalija Knavs, a murit la 78 de ani 

Amalija Knavs, mama fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii, a murit la vârsta de 78 de ani. Anunțul a fost făcut de fiica și ginerele acesteia pe platforma X, fostul Twitter.  

Mama Melaniei Trump a fost muncitoare într-o fabrică din Slovenia și a devenit cetățean al Statelor Unite cu ajutorul fiicei ei.  

În timp ce participa la o petrecere de Revelion la clubul său privat din Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida, fostul președinte Donald Trump a spus că soacra sa este foarte bolnavă și că soția lui se află în acest moment cu ea, într-un spital din Florida.

„Aceasta este o noapte foarte tristă pentru întreaga familie Trump!!! Mama grozavă și frumoasă a Melaniei, Amalija, tocmai a plecat într-un loc frumos de pe cer. A fost o femeie incredibilă și ne va fi dor de ea, dincolo de cuvinte!”, a spus Donald Trump într-o postare pe X. 

Părinții Melaniei Trump au devenit cetățeni americani în anul 2018, în baza unui proces prin care cetățenii adulți își pot ajuta rudele să devină cetățeni americani prin obținerea unei cărți verzi. Melania Trump i-a ajutat, în acest sens, pe părinții ei.