Manele la concertul Coldplay. Peste 50.000 de oameni au huiduit!

Publicat: 12 iun. 2024, 22:48, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori

Concertul mult așteptat al trupei Coldplay, desfășurat pe Național Arena în fața a peste 50.000 de spectatori, a fost marcat de un moment controversat care a stârnit reacții vehemente din partea publicului. Trupa britanică, cunoscută pentru show-urile sale spectaculoase, a oferit un început de senzație, însă atmosfera s-a schimbat dramatic atunci când pe scenă a apărut un manelist invitat să performeze.

Într-un gest neașteptat, Chris Martin și colegii săi de trupă au adus pe scenă un cântăreț de manele, un gen muzical popular în România dar adesea controversat. Acest moment a declanșat reacții negative imediate din partea mulțimii, care a început să huiduie masiv. Spectatorii, venind să asculte hiturile celebre ale trupei britanice, nu au fost deloc încântați de această surpriză muzicală, considerând-o nepotrivită pentru contextul concertului.

Incidentul a transformat rapid atmosfera inițial entuziastă într-una tensionată, cei peste 50.000 de fani exprimându-și dezaprobarea prin huiduieli și fluierături. În ciuda eforturilor trupei de a calma spiritele și de a continua concertul, mulți spectatori au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului, dezamăgiți de direcția pe care a luat-o seara.

Reprezentanții Coldplay nu au oferit încă o declarație oficială cu privire la acest incident, însă reacțiile din partea fanilor pe rețelele sociale nu au întârziat să apară, majoritatea exprimându-și nemulțumirea și surpriza negativă față de decizia trupei de a introduce un moment de manele în concert.

Concertul de pe Național Arena ar fi trebuit să fie unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale anului în România, însă controversa creată a umbrit reușita artistică a trupei Coldplay, lăsând un gust amar în rândul fanilor prezenți.