Manelistul Culiță Sterp a scăpat de arest, deși era beat la volan și a făcut și accident

Publicat: 19 nov. 2022, 10:15, de Florentin Lucaniuc, în News , ? cititori
Manelistul Culiță Sterp a scăpat de arest, deși era beat la volan și a făcut și accident

Cântărețul de muzică de petrecere Culiță Sterp a scăpat de arest, după ce a provocat accidentul din Cluj-Napoca, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Artistul a fugit de la locul accidentului. După ce a fost prins de oamenii legii și dus la audieri în cătușe, magistrații au decis să-l lase liber. A fost plasat, însă, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Culiță Sterp va fi cercetat în libertate după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. Cântărețul mergea să filmeze un videoclip în zona Lacului Tarnița când a provocat accidentul de circulație. Imaginile surprinse de camera de bord a unui alt autoturism arată cum artistul a intrat cu viteză într-o intersecţie fără să se asigure și a lovit o altă mașină.

Imediat după accident, Culiță Sterp a plecat de la locul faptei și nici măcar nu s-a asigurat dacă celălalt șofer este rănit. Cântărețul a încercat să scape de polițiști. Acesta ar fi sărit gardul șantierului din Parcul Operei din Cluj Napoca și s-a ascuns într-o toaleta ecologică. De acolo a fost ridicat de polițiști.

A fost testat de oamenii legii și a reieșit că avea o alcoolemie de 0,41 alcool pur în aerul expirat. Alături de Culiță Sterp, în mașină se afla și o femeie, dansatoarea care a participat la filmările pentru videoclipul lui. Cu doar câteva ore înainte de accident, cântărețul se postase pe paginile de socializare din studio, în timp ce înregistra o nouă piesă.