Maradona, operat de urgență pe creier!

Diego Armando Maradona se confruntă cu probleme mari de sănătate, la doar câteva zile distanță de la aniversarea vârstei de 60 de ani.

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume a fost internat într-un spital din Buenos Aires după ce s-a simțit rău. Medicii au descoperit un hematom subdural, astfel că „El El Pibe d’Oro” va fi operat pe creier. Primul diagnostic a fost de anemie și deshidratare.

În urma analizelor, medicii au constatat că starea lui de sănătate este mult mai gravă decât se așteptau.

Intervenția chirurgicală va avea loc într-un spital din Olivos, la periferia capitalei Argentinei, potrivit publicației The Sun. Un hematom subdural este o acumulare de sânge pe suprafața creierului.

Leopoldo Luque, medicul personal al lui Diego Maradona, a confirmat diagnosticul și faptul că ex-fotbalistul va suferi o intervenție chirurgicală în următoarele ore, la Buenos Aires.

„Îl voi opera astăzi, împreună cu echipa mea, la clinica Olivos”, a declarat medicul, citat de publicația Ole. „Diego este lucid, înțelege tot și este de acord cu intervenția chirurgicală. E foarte calm”, a adăugat Luque.

”E o operație de rutină, fără complicații. Majoritatea pacienților sunt expuși riscurilor, dar asta nu schimbă nimic pentru noi. Diego rămâne același”, a mai spus medicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...