Marcel Ciolacu a anunțat că Adrian Streinu-Cercel a acceptat să se înscrie în PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, duminică, că profesorul Adrian Streinu – Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş’, a răspuns invitaţiei partidului de a se alătura listei de candidaţi social-democraţi pentru viitorul Parlament al României.

„Astăzi doresc să îi mulţumesc domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitaţia a mea şi a doamnei Firea de a se alătura noilor specialişti care vor face parte din viitorul Parlament al României. Domnul profesor este din prima secundă în linia întâi în lupta cu pandemia”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti.

„Am acceptat invitaţia de a participa în Senat la activitatea pe probleme de politici de sănătate. Specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti. Va trebui să recreionăm sistemul sanitar romanesc, dar de la nivelul institutului nu pot face acest lucru, însă de la nivelul Parlamentului sunt convins că pot face acest lucru”, a spus Streinu-Cercel.

El a menţionat că atunci când va deveni membru al Parlamentului, va părăsi funcţia de conducere de la la Institutul „Matei Balş”. 

2 COMENTARII

  1. Fost membru UASCR sub comunisti, acest Cercel nu a dat in viata lui un examen pe bune. Le fiecare sesiune primea 50 de sutimi in plus automat pentru activitate politica si uite asa, s-a plasat mereu deasupra coelgilor lui care chiar au facut medicina! Pe activtatea politica a si ramas, fiind sprijinit de PCR a primit un post in Bucuresti la repartitie(ca si ratatul Rafila). Si unde nimereau politrucii astia in anii 1980? Pe la DSP, pe la Minister iar normarea politica era mai importanta si bine retribuita decat normarea clinica, unde oricum chiuleau cu tupeu. Respinsi de adevaratii profesori in medicina, politrucii ca Streinu au ajuns sa fie igienisti, infectioinsti, umflati cu pompa de Calistru Petre, fost manager la Victor Babes. Fostul PCR, astazi PSD isi sprijina politrucii cu vechime, Streinu fiind manager 20 de ani cu sprijnin politic PSD si nicidecum datorita perfomantei in profesie. Un veleitar care va sprijini cu siguranta un regim tiranic profitand de pandemie, prin manipulare si exagerari prostesti, asa cum l-au invatat la sedintele din biroul politic tovarsii comunisti. Traisca UASCR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...