Marcel Ciolacu, către Orban: Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste. Nu vă mai jucați cu viața oamenilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul Orban se joacă cu viața oamenilor și nu lasă bolnavii cronici să se trateze, lăsând spitale deschise doar pentru cei infectați cu Covid-19.

„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-și bată în continuare joc de bolnavii cronici și să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viața!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Social-democratul a dat exemplu Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care este menținut în continuare Spital COVID, deși sunt sub 50 de pacienți internați.

„Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menținut în continuare Spital COVID. Deși sunt sub 50 de pacienți internați! Deși autoritățile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiții de siguranță, toți bolnavii!

Nu vă mai jucați cu viața oamenilor! Lăsați bolnavii cronici să se trateze!”, a conchis Ciolacu.

1 COMENTARIU

  1. Priviți mai atent către aceste fapte care nu are nevoie de vreun alt comentariu: ”Fapta Avocatului Poporului de a anula anumite măsuri legislative este una extrem de grava in lupta împotriva pandemiei pe care o ducem in Romania” a declarat Raed Arafat
    „Actul acesta va intra, de asemenea, in istoria pandemiilor. Când se trimite o hârtie la spitale ca sunt monitorizate pentru tortura, deja se înțelege ca medicii sunt torționari sau ca pacienții din spitale sunt torționari”, a precizat Raed Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...