Marcel Ciolacu, despre Nicolae Ciucă: Îl va lăsa să fie premier dacă ar face din România noul Dubai!

Publicat: 16 dec. 2021, 05:00, de Eliza Popa, în POLITICĂ , ? cititori
Marcel Ciolacu, despre Nicolae Ciucă: Îl va lăsa  să fie premier dacă ar face din România noul Dubai!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara la Realitatea TV că Nicolae Ciucă este un om capabil și că va avea un mandat bun de prim-ministru. Mai mult, acesta a explicat și în ce condiții îl va lăsa să rămână premier în locul său.

Domnul Ciucă, din punctul meu de vedere, este un om capabil, un om care înțelege exact în ce s-a aruncat și un om foarte responsabil. Și sunt ferm convins că va avea un mandat bun de prim-ministru”, a spus Ciolacu, la România TV. Ciolacu a mai spus că îl va lăsa în continuare pe Ciucă să fie premier dacă ar face din România noul Dubai: „Categoric îl voi lăsa pe domnul Ciucă să fie în continuare prim-ministru dacă ajunge la asemenea performanțe. Asta înseamnă maturitate politică între oameni normali, niște patrioți, care iau niște decizii normale. Dar o coaliție funcționează pe baza unui acord politic”, a mai spus Ciolacu.

Acordul dintre PSD, PNL și UDMR prevede ca perioada de 3 ani până la alegerile guvernamentale va fi împărțită între PNL și PSD, care vor da premier câte 1 an și jumătate