Marcel Ciolacu insistă că astăzi vom avea 6.000 de infectări pe zi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că România are peste 6000 de infectări pe zi, deși buletinul de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică va fi transmis în jurul orei 13:00.

Social-democratul susține că specialiștii ar trebui să vină public și să explice dacă se poate ține campania electorală sau nu, fiindcă acesta este cel mai mare pericol pentru răspândirea coronavirusului.

„Specialiștii trebuie să iasă și să spună dacă este oportun sau nu (organizarea campaniei electorale n.r.). Specialiștii au spus că nu ziua votului este problema, ci campania electorală.  Cum poți să stopezi, cu o campanie electorală, valul ascendent de infectări.

Nu avem o problemă cu data alegerilor, ci cu prioritățile românilor. În momentul ăsta prioritară este sănătatea oamenilor, nu alegerile. Când ai 6.000 de infectări pe zi, cum oprești acest trend? Întrebați-l pe Orban, că el le știe pe toate. ”, a spus Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...