Marcel Ciolacu insistă că astăzi vom avea 6.000 de infectări pe zi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că România are peste 6000 de infectări pe zi, deși buletinul de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică va fi transmis în jurul orei 13:00.

Social-democratul susține că specialiștii ar trebui să vină public și să explice dacă se poate ține campania electorală sau nu, fiindcă acesta este cel mai mare pericol pentru răspândirea coronavirusului.

„Specialiștii trebuie să iasă și să spună dacă este oportun sau nu (organizarea campaniei electorale n.r.). Specialiștii au spus că nu ziua votului este problema, ci campania electorală.  Cum poți să stopezi, cu o campanie electorală, valul ascendent de infectări.

Nu avem o problemă cu data alegerilor, ci cu prioritățile românilor. În momentul ăsta prioritară este sănătatea oamenilor, nu alegerile. Când ai 6.000 de infectări pe zi, cum oprești acest trend? Întrebați-l pe Orban, că el le știe pe toate. ”, a spus Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...