Marcel Ciolacu, mesaj ironic pentru primarul USR al Bacăului: Să vină DNA să îl ia

Publicat: 19 mai 2024, 14:32, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Marcel Ciolacu, mesaj ironic pentru primarul USR al Bacăului: Să vină DNA să îl ia
sursa: google

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj ironic primarului USR al Bacăului, Lucian Stanciu Viziteu, în contextul unui dosar de corupție. Întrebat dacă Viziteu ar trebui să demisioneze, Ciolacu a declarat: „pe domnul Viziteu îl invit în Piaţa Victoriei, unde să vină DNA să îi ia”. Primarul este suspect într-un dosar legat de un apartament de serviciu în care a locuit o angajată a primăriei.

Premierul a continuat ironia, spunând: „Poate să o ia şi pe doamna Clotilde. Au o pepinieră deja consacrată. PSD e mic copil”.

Marcel Ciolacu a subliniat că niciun parlamentar nu a intrat pe listele PSD dacă era trimis în judecată, subliniind importanța percepției publice și a responsabilității politicienilor: „Există prezumţia de nevinovăţie, dar există şi o percepţie publică şi când intri în politică trebuie să îţi asumi acest lucru. Când eşti trimis în judecată, de obicei e bine să faci pasul nu neapărat înapoi, un pas în lateral”.

Declarațiile au fost făcute sâmbătă, la Bacău, într-un context tensionat pentru USR, care se confruntă cu mai multe acuzații de corupție în rândul membrilor săi.