Marcel Ciolacu: „Sunt un om de stânga și recunosc acest lucru și nu mi-e rușine!”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru Alexandru Rafila, colegul său de partid, care conduce Ministerul Sănătății. Declarațiile au fost făcute în contextul în care, vineri, a fost anunțată deschiderea a 174 de centre de evaluare a pacienților COVID. La acestea vor primi tratament persoanele depistate cu coronavirus care au forme ușoare și medii de boală.

PSD trebuia să arate responsabilitate și să se implice în actul de guvernare. Am venit la Ministerul Sănătății cu un profesionist, cu o persoană recunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional, cu dl doctor profesor Alexandru Rafila. Se vede că începe să se impună programul domniei sale într-o perioadă de criză pandemică și într-o perioadă scurtă. Mă bucur că dl profesor e așa determinat și nu se abate în primul rând de la actul medical. Până acum, din cele 230 de centre, 174 sunt deja deschise, ele fiind un tampon.

Credem că dreptul românilor de a avea acces la sănătate, indiferent de veniturile pe care le au… Sunt un om de stânga și recunosc acest lucru și nu mi-e rușine și mă bucur că la aceste centre au acces atât cei bogați, cât și cei care nu au venituri așa de consistente. Dle profesor, felicitări și mult succes în continuare. Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm!”, a declarat Marcel Ciolacu, adresându-se în final ministrului Rafila, potrivit B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...