Ciolacu: Suntem la limita unui dezastru sanitar. Iohannis trebuie să cheme urgent toate partidele la consultări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că președintele Klaus Iohannis trebuie să cheme de urgență toate partidele la consultări „alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România”. Social-democratul spune că „suntem la limita unui dezastru sanitar”.

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de «Otto cel Mare» și să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un Pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, arată un mesaj publicat, vineri, pe Facebook, de Marcel Ciolacu.

https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/posts/5256235137735225

1 COMENTARIU

 1. Sa-i aducem aminte de al sau comportament criminal.
  1. Marcel Ciolacu explica de ce nu a purtat masca in Parlament: Sub o forma de gluma, am vrut sa transmit ca am o suferința la nas.
  2. PSD vrea să scutească oamenii bolnavi de purtarea măștii …
  3. Datorita acestui comportament defectuos si criminal al liderului Ciolacu si al Partidului avem si primele: Proteste la Cluj, Timișoara, Oradea împotriva obligativității purtării măștii de protecție
  4. În ziua cu un nou record de infectări, șeful PSD Vaslui face din nou o pledoarie împotriva purtării măștii. Dumitru Buzatu spune că nu crede că masca îl protejează de coronavirus.
  5. 19 mai 2020 — PSD vrea să introducă excepții pentru purtarea măștii de protecție, în special pentru persoanele care au probleme de sănătate
  Tragem linie si facem o constatarea a disprețului fata de poporul roman.
  „Iohannis trebuie să renunțe la aura de «Otto cel Mare»” Privim atent către nemernicia, ticăloșenia și ura de rasa, de etnie a lui Marcel Ciolacu.
  Fiecare roman liber, indiferent de etnie, poarta cu mândrie aceasta aura a lui «Otto cel Mare»

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole