Mark Zuckerberg a devenit fermier 

Publicat: 10 ian. 2024, 13:14, de Oana Dințică, în Internațional , ? cititori
Mark Zuckerberg a devenit fermier 
Miliardarii lumii se pregătesc de apocalipsă. Unde se retrage Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a făcut fermier. Acesta a dezvălui într-o postare pe rețelele de socializare că a început să investească într-un proiect cu totul nou: „Suntem încă la început de drum”. 

Miliardarul, în vârsta de 39 de ani, a dezvăluit că, de acum înainte, complexul lui aflat pe insula Ko’olau o să fie folosit pentru creșterea vitelor. 

Mark Zuckerberg este recunoscut pentru afacerile lui ambițioase și pentru antrenamentele dure pe care le practică. Acesta dorește să crească bovinele pentru a produce carne de vită superioară.  

”Am început să cresc bovine la Ko’olau Ranch din Kauai, iar scopul meu este să creez o carne de vită de cea mai înaltă calitate la nivel mondial. Vitele sunt Wagyu și Angus și vor crește hrănite cu făină de macadamia și bând bere pe care le producem aici, la fermă. Dorim ca întregul proces să fie local și integrat vertical”, a spus Zuckerberg.

Tot el declară că acesta este cel mai delicios proiect al său.  

„Vrem ca întregul proces să fie local și integrat pe verticală. Fiecare vacă consumă hrană de 5.000- 10.000 de lire sterline în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulțime de acri de macadamia”, a spus miliardarul.