Mașină de lux cumpărată cu acte și bancnote false, în Bacău

Un autoturism de lux a fost cumpărat cu documente și bancnote falsificate. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au intrat pe fir după ce, două persoane au fost prinse la bordul autoturismului cu numere false.

În urma incidentului, autoritățile au efectuat trei percheziții domiciliare. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit mai multe bunuri materiale și bani, printre care 1.900 de lei, 550 de euro, 20 de dolari, 20 de lire sterline, 6 telefoane mobile, 3 cartele SIM, un ceas de mână (în valoare de 13.800 de lei), 24 de monede metalice de culoare galbenă, 8 perechi de cercei metalici de culoare galbenă, 16 inele metalice de culoare galbenă, 5 pandantive metalice de culoare galbenă, 7 brățări metalice de culoare galbenă, 7 lanțuri metalice de culoare galbenă, o salbă ce conține 19 monede metalice de culoare galbenă și un card din material plastic, potrivit Observator.

Ulterior, polițiștii au aflat că aceștia ar fi achiziționat mașina de lux, folosind acte și bancnote false.

Cei trei suspecți au fost conduși la sediile BCCO Bacău și Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești. În urma ultimelor audieri, autoritățile au decis arestarea pentru 24 de ore a două persoane.

Cazul se află în atenția polițiștilor care fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de falsificare de monede, punere în circulație de valori falsificate, înșelăciune și conducerea unui autovehicul cu numere false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...