Mașină spulberată de tren pe calea ferată. Printre răniți se află și un copil de 7 ani

O mașină a fost spulberată de un tren pe calea ferată, în județul Vaslui. Cel puțin două victime, printre care și un copil de șapte ani, au rămas încarcerate.

O maşină a fost lovită, duminică, de un tren, la Roşieşti, în judeţul Vaslui, fiind anunţate trei victime neîncarcerate.

”Din primele informaţii, în accident sunt implicate un autoturism şi o garnitură de tren. Există posibilitatea de a fi trei victime neîncarcerate”, au mai transmis pompierii.

n accident sunt implicate un autoturism și o garnitură de tren. 

Imagine

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM),

Imagine

o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată,  în raza localității Roșiești,  comuna Roșiești.  

Imagine

La intervenție este și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

Din primele informații, sunt cel puțin două victime, o femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani.

Imagine

Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conștiență și sunt cooperanți, scrie ziaruldevaslui.ro.

Acestea sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...