Mașini incendiate cu „cocktailuri Molotov” în centrul Galațiului

Un nou caz de incendiere intenționată a unor autoturisme aflate în parcare s-a produs în centrul Galațiului, de această dată fiind incendiate cu „cocktailuri Molotov” două mașini, „Mini Cooper” și „Hyundai” care erau parcate la distanță una de cealaltă, dar aparțineau aceluiași proprietar.

Pompierii gălățeni au fost solicitați pe data de 28 martie, la ora 3.15, să intervină pe strada Roșiori, unde a fost anunțat un incendiu la două autoturisme. La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul în care au ajuns la fața locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la două autoturisme parcate în locuri diferite. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fiind afectate în proporție de 90%, respectiv 100% două autoturisme, Mini Cooper și Hyundai, care au același proprietar. Alte patru autoturisme care erau parcate lângă autoturimele incendiate au fost afectate de radiația termică.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă acțiunea intenționată”, se spune în comunicatul ISU Galați.

La fața locului au fost găsite unele probe care indică utilizarea pentru incendierea mașinilor a unor dispozitive „cocktail Molotov”. Ancheta este continuată de polițiștii de la IPJ Galați.

Recent, un căpitan de la Jandarmerie a incendiat 9 mașini pentru a se răzbuna pe fosta soție

În seara de 12 octombrie, nouă mașini au fost distruse de un puternic incendiu izbucnit în parcarea unui bloc din centrul orașului. În urma cercetărilor, s-a stabilit că acel incendiu a fost provocat de un căpitanul George Daniel Băcanu, ofiţer în cadrul structurii de Pază Obiective a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi, care s-a răzbunat pe fosta soție.

Pentru a-și crea un alibi, după ce a produs incendiul căpitanul a determinat doi jandarmi aflați în serviciul de pază la Prefectura Galați și sucursala BNR să întocmească procese verbale conform cărora el i-ar fi controlat în acea seară.

Tribunalul Militar Iaşi l-a condamnat Băcanu la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, fals intelectual şi abuz de autoritate.

1 COMENTARIU

  1. Cânt litera de lege lipsește într-o Românie abandonată și săracă …la ce să te aștepți române ? Bine că nu a fost mai rău cu vărsare de sânge. Mafia nu doarme, muncește disciplinat în felul ei, este mereu ocupată, activă.
    În schimb justiția Ro” doarme în somnul ei de veci chiar în hainele statului lingă al său politician, copy paste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...