MAT: 27 iunie, termenul de transmitere a contractelor pentru programul IMM AGRI-FOOD. Ce trebuie să faceți

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) anunță că termenul de semnare şi transmitere a contractelor pentru programul IMM AGRI-FOOD, granturi pentru capital de lucru, este 27 iunie.

„Reamintim aplicanţilor notificaţi, în limita bugetului alocat măsurii, că termenul de semnare şi transmitere în aplicaţia informatică a contractelor de acordare a ajutorului de stat este luni, 27.06.2022. Aplicanţii vor intra pe granturi.imm.gov.ro vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanţării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat şi, ulterior, îl vor transmite în aplicaţie”, se arată în comunicatul MAT.

Beneficiarii care au îndeplinit toţi paşii procedurali, respectiv au semnat şi transmis contractul de acordare a ajutorului de stat, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect la instituţia parteneră, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia.

Pe data de 17 iunie 2022, a fost publicată și lista cu statusul solicitanţilor (lista poate fi consultată aici. în urma soluţionării contestaţiilor depuse la pre-evaluarea automată, fiind transmise 3.469 de decizii privind acceptarea de principiu la finanţare.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole