Medalie de aur pentru ștafeta masculină de 4×100 m liber a României, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori

Ştafeta masculină de 4×100 m liber a României a câștigat medaliile de aur, marţi, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima (Peru).

În componenţa David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma, Patrick Sebastian Dinu, ştafeta masculină a României s-a impus în finala probei de 4100 m liber cu timpul de 3 min 18 sec 84/100, iar Popovici a stabilit un nou record al competiţiei în primul schimb (100 m liber), 47 sec 07/100. Franţa a încheiat pe locul secund (3:20.29), iar Lituania a completat podiumul (3:20.41), potrivit agerpres.ro.

„CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI LIMA 2022
FOTO: Imaginile unei nopți superbe! Așa vă vrem mereu!
Echipa României a trăit o primă seară magică la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. În incinta Videna Aquatic Center, sportivii români au reușit să cucerează azi-noapte o medalie de AUR (ștafeta de 4×100 m liber masculin – David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu) și una de ARGINT (Vlad Stancu la 400 m liber). Totodată, Aissia Prisecariu și Rebecca Diaconescu s-au calificat în finala de la 100 m spate!
Și, nu în ultimul rând, pe primul schimb din finala de ștafetă 4×100 m liber masculin, Dadiv Popovici a stabilit un nou record al competiției la 100 m liber, cu timpul de 47.07 secunde!
FOTO: FRNPM, FINA și FLICKR.COM
FELICITĂRI SPORTIVILOR ȘI ANTRENORILOR!
HAI ROMÂNIA!”, a transmis
🇷🇴

România participă cu nouă înotători la Mondialele de juniori la Lima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...