Medic anestezist, dar și traficant de droguri

Ziua medic anestezist în spital, noaptea traficant de droguri. Este cazul unui bărbat din Roma, care lucra – legal, la clinica Tor Vergata, unde era apreciat și avea o carieră frumoasă, și ilegal, în cârdășie cu alți traficanți și consumatori, pe piața de droguri Tor Bella Monaca.

El a fost o vreme monitorizat, apoi arestat după ce i-au fost percheziționate apartamentul și mașina, căci suspiciunea de trafic de droguri în ce-l privește, s-a confirmat. Polițiștii au găsit o cantitate mare de hașiș, în diverse forme, precum și un cuțit cu lama retractabilă pătată de droguri, bani și un cântar.

În apartamentul medicului anestezist mai erau, la ora percheziției, două persoane: un bărbat și o femeie, cu vârste de 56 și 53 de ani, care aveau antecedente penale și care au ripostat foarte urât și agresiv la percheziție. Au fost și ei arestați împreună cu medicul.

Parchetul Tivoli a cerut validarea arestului pentru toți trei. Din păcate, pentru doctor urmează și excluderea din rândul medicilor, pentru că, pe lângă infracțiunea comisă, el a încălcat jurământul lui Hipocrate și nu mai este compatibil cu meseria pe care a făcut-o mulți ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...