Meghan Markle și Prințul Harry al Marii Britanii așteaptă al doilea copil

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, Ducesa de Sussex, aşteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association.

Anul trecut, în iulie, Meghan Markle a pierdut o sarcină, anunț pe care l-a făcut printr-un articol în New York Times, în care arăta că 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea.

„Știam în timp ce îmi strângeam în brațe primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea. Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”, scrie ea în articol.

În articolul din NYT, soția prințului Harry, scrie că avortul s-a produs într-o dimineață din luna iulie când a simțit o „crampă puternică”. A ajuns la spital, iar câteva ore mai târziu a aflat că a pierdut o sarcină.

Ducesa de Sussex spune că a decis să împărtățească această experiență pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe alţii „Sunteţi bine?” în vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Meghan Markle şi prinţul Harry au un băiat, pe Archie, născut pe 6 mai 2019. Ducii de Sussex și fiul lor locuiesc în California, după ce au decis să se rupă de Familia regală britanică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole