Meghan și Harry întâmpinați cu huiduieli la Manchester, la ”One Young World”

Meghan Markle a ținut primul discurs în Regatul Unit, după plecarea în California, la reuniunea ”One Young World”. Dar la sosirea ducelui și ducesei de Sussex la Manchester, cei doi au fost întâmpinați de manifestanți cu huiduieli, transmit 7sur7 și Daily Mail.

Numeroși manifestanți s-au adunat în fața Bridgewater Hall, locul de desfășurare a evenimentului, pentru a-și exprima dezapobarea față de cei doi. Au fost nevoiți să audă furia lor, este sigur, pentru că manifestanții strigau foarte tare, a declarat un martor pentru Daily Mail.

Evident, ei nu erau fericiți de sosirea cuplului, ceea ce s-a văzut și pe pancarte.

Pe de altă parte, ducele și ducesa de Sussex au fost primiți cu căldură de organizatorii și participanții la One Young World. La acest eveniment, Meghan Markle a pronunțat primul discurs în Regatul Unit după ”Megxit”.

Discurs fără conținut

Meghan a spus că încearcă să-și imagineze lumea atunci când copiii ei vor fi adulți. ”Voi sunteți la originea modificărilor pozitive și necesare în lume chiar în acest moment. Și sunt recunoscătoare să fiu cu voi astăzi”, s-a adresat Meghan asistenței.

De asemenea, în discurs, Meghan s-a referit la copilăria ei, la copiii ei Archie și Lilibet și la relația cu Harry.

Pe scurt, ex-actrița a vorbit mult despre ea. În 7 minute, soția prințului Harry a evocat propriile experiențe de 54 de ori, notează Daily Mail, care consideră că este prea mult. A încercat să rămână modestă, dar este dificil când o faci vorbind doar despre sine, subliniază publicația. De altfel, un expert în monarhie declara că evident, acest discurs este lipsit de conținut.

Ducele și ducesa de Sussex locuiesc în SUA după retragerea din familia regală britanică la începutul anului 2021. Cei doi au fost în Regatul Unit anul acesta, în luna iunie, pentru celebrarea jubileului Reginei Elizabeth II.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...